Huawei a lansat o baterie externă de 12.000 mAh care poate încărca rapid smartphone-urile

Huawei a lansat o baterie externă de 12.000 mAh care poate încărca rapid smartphone-urile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 apr 2019

Alături de dispozitivele inteligente anunțate recent, producătorul chinez Huawei a prezentat și un acumulator extern pentru propriile smartphone-uri dar și pentru orice alte dispozitive care suportă încărcarea rapidă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o capacitate de 12.000 mAh, SuperCharge Powerbank promite o rată rapidă de încărcare de 40 W.

Bateria dispune de două porturi USB. Unul dintre acestea este USB-A, capabil să încarce cu o rată de 40 W smartphone-urile compatibile SuperCharge. Al doilea port este un USB-C care, de asemenea, poate încărca rapid orice dispozitiv compatibil, nu doar produsele companiei.

Capacitatea disponibilă a acumulatorului este indicată prin intermediul unui set de patru LED-uri, iar pentru conservarea energiei există un buton de pornire / oprire.

Microsoft interzice glumele de 1 aprilie, în vreme ce în Google Maps se poate juca azi Șarpele CITEȘTE ȘI Microsoft interzice glumele de 1 aprilie, în vreme ce în Google Maps se poate juca azi Șarpele

Conform producătorului, smartphone-ul Huawei P30 Pro poate fi încărcat cu noua baterie până la 70% în doar 30 de minute grație standardului SuperCharge.

Și încărcarea acumulatorului propriu-zis se face rapid. Cei 12.000 mAh sunt încărcați la o rată de 40 W în 2 ore și 14 minute. La un regim obișnuit de încărcare (10 W), ar fi fost nevoie de mai mult de 5 ore pentru încărcarea acestuia.

Cu o greutate de 225 de grame, SuperCharge Powerbank va fi disponibil în alb și albastru și va costa 99 de euro. Producătorul nu a anunțat încă piețele în care va fi disponibilă noua baterie externă.

Săptămâna trecută, Huawei și-a prezentat noua serie de flagship-uri, P30. Modelul de top, P30 Pro, este și primul smartphone care poate mări fotografiile cu 5X.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
acumulator
baterie externa