Huawei estimează că 480 de milioane de gospodării vor avea acces la 5G în 2025

Huawei estimează că 480 de milioane de gospodării vor avea acces la 5G în 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2019

Grupul chinez Huawei Technologies, cel mai mare producător mondial de echipamente de telecomunicații, se așteaptă ca aproximativ 480 de milioane de gospodării din întreaga lume să aibă acces la servicii broadband 5G în anul 2025, a declarat marți directorul Huawei responsabil pentru operațiunile din Brazilia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Cu ocazia unei conferințe organizate la Sao Paulo, Derrick Sun a dezvăluit că, în conformitate cu prognozele Huawei, în peste 70 de țări vor fi alocate frecvențe 5G până în 2021. Până în prezent, 56 de țări au implementat rețele 5G și 40 au lansat unele servicii 5G, scrie Agerpres.

VIDEO&FOTO Apple lansează AirPods Pro CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Apple lansează AirPods Pro

Derrick Sun a mai spus că în prezent există peste 130 de dispozitive smart din partea unor diferiți producători, care costă aproximativ 500 de dolari, fiind posibil ca prețurile să înceapă să scadă din a doua jumătate a anului următor.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei technologies
5g