IBM, semnal de revenire a cererii. Afaceri mai mari

IBM, semnal de revenire a cererii. Afaceri mai mari
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Compania de tehnologie IBM a înregistrat o cifră de afaceri cu 0,9% mai mare în primul trimestru, la 17,7 miliarde dolari, versus perioada similară din 2020, după ce ultimul trimestru al anului trecut înregistrase o scădere de 6%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rezultatul semnalează o revenire a cererii, conform companiei, arată CNBC.

International Business Machines (IBM) a anunțat în toamnă că se divizează în două companii publice, după ani de zile de eforturi făcute de prima mare companie de calculatoare din lume de a-și diversifica activitățile, pentru a se concentra pe serviciile de cloud computing care aduc marje ridicate de profit.

Investitorii TechAngels și-au triplat activitatea în primele trei trimestre din 2020 CITEȘTE ȘI Investitorii TechAngels și-au triplat activitatea în primele trei trimestre din 2020

Noua companie va avea 90.000 de angajați, iar structura sa de conducere va fi decisă în câteva luni, a declarat directorul financiar al IBM, James Kavanaugh.

IBM, care în prezent are peste 352.000 de angajați, a anunțat că se așteaptă să înregistreze cheltuieli de aproape 5 miliarde de dolari legate de separare și schimbările operaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ibm
cloud computing