iCloud.com are un nou design

iCloud.com are un nou design
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2022

Apple a relansat, în sfârșit, iCloud.com cu un nou design, mai modern, mai personalizabil și în ton cu liniile grafice de pe dispozitivele mobile ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După mulți ani în care a lăsat de dorit, atât ca aspect, cât și ca funcționalitate, versiunea de browser a serviciului iCloud primește un mult așteptat update.

Noul iCloud.com are acum un design bazat pe widget-uri, care pot aduce pe ecranul principal informații și conținut din aplicațiile Apple, de la însemnări și remindere la e-mail-uri și fotografii.

Angajații Apple nu sunt mulțumiți de planurile companiei de a afișa mai multe reclame pe iPhone CITEȘTE ȘI Angajații Apple nu sunt mulțumiți de planurile companiei de a afișa mai multe reclame pe iPhone

Widget-urile pot avea diverse dimensiuni și joacă dublu rol - pe lângă afișarea informațiilor direct în ecranul principal pot fi folosite și ca link-uri, un click pe acestea ducând la deschiderea versiunii web a aplicației asociate.

După o lună de testare în stadiu beta, noul design aduce și un oarecare nivel de personalizare a ecranului principal. Utilizatorii pot alege widget-urile de care au nevoie să fie prezente pe primul ecran și care să dispară.

Nu există, însă, multe interacțiuni cu noile widget-uri. Dincolo de faptul că pot fi folosite pentru deschiderea aplicațiilor asociate, acestea nu permit crearea unor însemnări noi sau compunerea unul e-mail direct de pe ecranul principal.

Versiunea web de iCloud este importantă pentru cei care au nevoie să acceseze aplicațiile și cloud-ul Apple de pe alte dispozitive, unde cea mai comodă opțiune este deschiderea într-un  browser web.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
icloud
iphone
ipad