În pofida problemelor, Apple vrea să meargă și în acest an pe o strategie cu trei iPhone-uri

În pofida problemelor, Apple vrea să meargă și în acest an pe o strategie cu trei iPhone-uri
scris 12 ian 2019

În pofida anticipatei scăderi a veniturilor generate în primul trimestru al acestui an, Apple va merge și în 2019 pe același trio de iPhone-uri care vor primi upgrade-uri minore.

Conform unor surse din interiorul companiei citate de The Wall Street Journal, Apple va opta și anul acesta pentru o strategie cu trei modele de iPhone, inclusiv unul mai ieftin cu ecran LCD.

Modelul cu ecran LCD de anul acesta va fi lansat în pofida performanțelor aparent slabe ale lui iPhone XR, versiunea cu LCD din 2018. Sursele citate susțin că Apple nu are de ales în acest caz.

Smartphone-ul cu ecran LCD a fost inclus în strategia Apple de anul acesta în urmă cu câteva luni, strategie care nu mai poate fi modificată decât începând cu generația din 2020 de iPhone-uri.

Angajat chinez al Huawei arestat în Polonia, împreună cu un angajat polonez al Orange Polska, suspectați de spionaj CITEȘTE ȘI Angajat chinez al Huawei arestat în Polonia, împreună cu un angajat polonez al Orange Polska, suspectați de spionaj

Abia în 2020 ar urma ca întreaga linie de smartphone-uri noi lansată de Apple să folosească superioarele calitativ și mai scumpele ecrane OLED.

Alte surse anonime susțin că Apple va îngusta bretonul smartphone-urilor sale, însă nu este clar dacă această schimbare de design va surveni anul acesta sau abia în 2020.

Ținând cont că Apple schimbă designul smartphone-urilor sale la fiecare trei ani, iar ultimul update de design a venit în 2017, sunt șanse mai mari ca această modificare să facă parte din generația pregătită pentru anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone