Instagram extinde suportul pentru NFT-uri

Instagram extinde suportul pentru NFT-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2022

Utilizatori din peste 100 de țări pot acum să posteze NFT-uri pe Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După lansarea din luna mai, când era disponibil doar în Statele Unite, suportul pentru NFT-uri al platformei sociale deținute de Meta este extins și poate fi acum folosit în peste 100 de țări.

Mark Zuckerberg însuși a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram prin care a publicat un NFT propriu, cu o carte de baseball din copilărie.

Serviciul de gaming Luna ajunge pe televizoarele Samsung CITEȘTE ȘI Serviciul de gaming Luna ajunge pe televizoarele Samsung

Deocamdată suportul pentru NFT-uri din Instagram înseamnă că utilizatorii pot posta imagini ale acestora în newsfeed, în Stories sau le pot trimite prietenilor printr-un mesaj personal.

Nu se pot cumpăra și vinde NFT-uri pe Instagram, în acest moment, însă, compania lucrează la un marketplace care va facilita aceste operațiuni.

În același timp, Instagram a extins lista de portofele electronice suportate. Pe lângă, Rainbow, MetaMask și Trust Wallet, pot acum fi folosite și portofelele Dapper și Coinbase.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
mark zuckerberg
nft