Instagram permite limitarea vizibilității postărilor

Instagram permite limitarea vizibilității postărilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 nov 2023

Cu foarte mare întârziere, Instagram lansează o opțiune prin care utilizatorii pot alege ca propriile postări să fie văzute doar de apropiați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Instagram oferă acum opțiunea limitării vizibilității postărilor, la fel cum, până acum, se putea face doar pentru Stories și Notes.

Opțiunea permite utilizatorilor să aleagă ca postările pe care le publică pe Instagram să fie văzute doar de apropiați, în loc să fie publice.

Meta lansează Voice Chat, un nou tip de apeluri pentru grupurile mari de pe WhatsApp CITEȘTE ȘI Meta lansează Voice Chat, un nou tip de apeluri pentru grupurile mari de pe WhatsApp

Apropiații pe Instagram sunt desemnați prin intermediul unei liste speciale, în care pot fi adăugați rudele sau prietenii.

Limitarea vizibilității unei postări pe Instagram se poate face folosind opțiunea Audience din ultima pagină a procesului de postare.

Noua facilitate este disponibilă, în același mod, și pentru Reels, nu doar pentru postările obișnuite. Utilizatorii pot acum să limiteze vizibilitatea și pentru filmările verticale postate în cadrul rețelei.

Instagram a adăugat acesta opțiune cu mare întârziere. Majoritatea platformelor sociale majore, inclusiv Facebook, oferă o facilitate asemănătoare de ani buni.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
postări
prieteni
rude