Instagram renunță la secțiunea de cumpărături

Instagram renunță la secțiunea de cumpărături
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 ian 2023

În curând, secțiunea de cumpărături va dispărea din Instagram, iar în locul acesteia pe bara de butoane va reveni butonul de compunere al postărilor noi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram a început să testeze o nouă interfață pentru aplicația mobilă a platformei, din care, cel mai notabil aspect este dispariția secțiunii Shopping.

Compania și-a anunțat încă de anul trecut planurile de renunțare la aceasta, ca urmare a unei noi strategii de monetizare, din care vor lipsi funcțiile de comerț electronic.

Facebook, Instagram și TikTok, date în judecată de reprezentanții școlilor publice din Seattle. Rețelele sociale, acuzate de apariția problemelor de sănătate mintală în rândul tinerilor CITEȘTE ȘI Facebook, Instagram și TikTok, date în judecată de reprezentanții școlilor publice din Seattle. Rețelele sociale, acuzate de apariția problemelor de sănătate mintală în rândul tinerilor

Dispariția secțiunii Shopping atrage după ea o reorganizare a barei de butoane din partea de jos a ecranului.

În locul butonului pentru Shopping va fi mutat butonul de la Reels, iar în centrul barei și în locul în care încă este în prezent butonul Reels va fi readus butonul de compunere a postărilor noi.

În 2020, pentru a face loc pentru Shopping și, apoi, pentru Reels, Instagram a decis să elimine butonul Compose de pe bara de jos, și să-l mute în colțul din dreapta sus al interfeței grafice.

Instagram a început acum să testeze noua interfață și spune că aceasta va fi implementată undeva în cursul lunii februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
shopping