iOS 15.4 va fi lansat săptămâna viitoare

iOS 15.4 va fi lansat săptămâna viitoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mar 2022

Cel mai important update de iOS de la iOS 15 încoace va fi disponibil pentru descărcare și instalare cândva în cursul săptămânii viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă iPhone SE, iPad Air, Mac Studio și M1 Ultra, Apple a zăbovit pentru foarte scurt timp miercuri seara și asupra sistemului de operare folosit de iPhone, ce este pe punctul de a primi un update important.

Capul de afiș al lui iOS 15.4  este dat de funcționarea Face ID cu mască. Așteptată de utilizatori de la începutul pandemiei, Apple reușește să implementeze această funcție abia la ieșirea din starea de urgență (în România și alte țări).

VIDEO Apple a prezentat un nou iPhone SE. Cât costă CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat un nou iPhone SE. Cât costă

O altă noutate importantă, pentru Apple și companii mai ales, este Tap to Pay. Comercianții vor avea posibilitatea să recepționeze plăți contactless direct pe iPhone, cu care pot înlocui POS-urile.

iOS 15.4 aduce noi setări de siguranță pentru AirTags, care, în mai multe cazuri, au fost folosite pentru urmărirea oamenilor. Printre altele, Apple îmbunătățește localizarea AirTag-urilor care călătoresc împreună cu cei urmăriți, iar acestea vor emite un sunet puternic pentru a fi mai ușor găsite.

Siri primește o voce LGBTQ+, a cincea voce oferită de asistentul digital, iar paleta de emoji-uri se îmbogățește cu alte 36 de noi simboluri.

Apple nu a anunțat o zi anume pentru lansarea iOS 15.4, însă, sunt șanse mari ca aceasta să coincidă cu lansarea pe piață a produselor prezentate miercuri, adică să fie 18 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone