Tema Energy vizează extinderea în Europa de Vest

Tema Energy vizează extinderea în Europa de Vest

Mihai Manole, Director General Tema Energy

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2022

Tema Energy, dezvoltator de centre de date din România, a înregistrat o cifră de afaceri de 8,75 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 22% față de 2020. De asemenea, profitul companiei a fost mai mare cu 40% față de 2020.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tema Energy vizează ca în următorii cinci-zece ani să-și mărească cifra de afaceri cu 10%-15% anual. Avansul provine din creșterea puternică a pieței de centre de date din România, pe fondul creșterii pieței globale de centre de date și IT, care se preconizează a fi de cel puțin 5 - 10% anual pentru următorii 5 ani. 

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Compania a fost fondată în 2002, iar până acum a lucrat cu circa 600 de clienți și a gestionat dezvoltarea a 100 de proiecte de centre de date. 

„Avem toate premisele să continuăm în această tendință de creștere susținută și vom face tot ce ține de noi să păstrăm ritmul și chiar să îl accelerăm”, spune Mihai Manole, Director General Tema Energy.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

De asemenea, compania are în plan ca într-un termen de 2-3 ani să se extindă la nivel regional prin construirea de centre de date și livrarea de Data Centere modulare (containerizate) în țările vecine României.

Compania are în prezent circa 100 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
tema energy
centre de date