Nou jucător: Senstar, printre principalii furnizori de sisteme de securitate perimetrală, deținut de israelienii care au construit gardurile Israelului de-a lungul Cisiordaniei ocupate și Fâșiei Gaza, intră în România

Nou jucător: Senstar, printre principalii furnizori de sisteme de securitate perimetrală, deținut de israelienii care au construit gardurile Israelului de-a lungul Cisiordaniei ocupate și Fâșiei Gaza, intră în România
scris 9 mar 2022

Producătorul canadian de sisteme de securitate perimetrală Senstar a deschis în România primul său centru de dezvoltare software din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Situat în Timișoara, noul centru se va concentra pe avansarea portofoliului de soluții software al Senstar.

Cu sediul la Ottawa, Canada, Senstar este unul dintre principalii furnizori de sisteme de detectare a intruziunilor în perimetru (inclusiv senzori pentru garduri, senzori îngropați și senzori supraterani) și sisteme inteligente de gestionare video, analiză video și control al accesului.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Compania, cu aproximativ 160 de angajați și unități de producție în Ottawa și Waterloo, este subsidiară a Senstar Technologies (fosta Magal Security Systems), companie israeliană cunoscută mai ales pentru rolul său în construcția gardurilor de securitate ale Israelului de-a lungul Cisiordaniei ocupate și Fâșiei Gaza.

Senstar Technologies a construit și gardul de securitate pentru Aeroportul București-Otopeni, în urma unui contract de 15 milioane de dolari câștigat la licitație în 2003.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Filiala din România, Magal Security Sisteme, cu 4 angajați, a raportat afaceri de 1,26 milioane de lei în 2020, cel mai recent an pentru care sunt disponibile date.

Senstar Technologies și-a vândut, anul trecut, activele din Israel, într-o tranzacție de aproximativ 35 milioane de dolari, pentru a se concentra pe producția de sisteme de securitate sub marca Senstar.

viewscnt
Afla mai multe despre
senstar
senstar technologies
magal security systems
centru dezvoltare software
senstar timisoara