iOS 16.4 aduce mai multe îmbunătățiri pentru iPhone-uri

iOS 16.4 aduce mai multe îmbunătățiri pentru iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mar 2023

Apple a lansat al patrulea update pentru iOS 16, care aduce, printre altele, notificări pentru site-urile salvate pe ecranul principal și o calitate mai bună a apelurilor audio.

Urmărește-ne și pe Google News

La două luni distanță de iOS 16.3, cea mai nouă versiune a sistemului de operare folosit de smartphone-urile Apple este acum disponibilă și poate fi instalată pe modelele compatibile.

Una dintre principalele noutăți se numește Voice Isolation. Apple spune că aceasta va izola vocea de zgomotele din fundal în timpul apelurilor realizate prin intermediul rețelelor mobile, pentru a estompa zgomotul de fundal și a face ca vocea interlocutorului să se audă mai clar.

Apple va lansa anul acesta o versiune a căștilor AirPods Pro cu USB-C CITEȘTE ȘI Apple va lansa anul acesta o versiune a căștilor AirPods Pro cu USB-C

Tot de acum, notificările web din Safari vor putea fi activate și în cazul site-urilor salvate pe ecranul principal.

iOS 16.4 adaugă și 21 de noi emoji-uri, printre care un cap care se clatină, o inimă roz, o inimă albastră, o inimă gri, un măgar, un elan, o pasăre neagră, o gâscă, o aripă, o meduză și o zambilă.

Există și o listă de reparații și optimizări aduse de această versiune. Compania menționează, printre altele, optimizări pentru sistemul Crash Detection de pe iPhone 14 și îmbunătățiri pentru funcția de ștergere a fotografiilor duplicate.

Utilizatorii care vor să instaleze update-ul înainte de propagarea notificării, pot intra la Settings > General > Software Update.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 16.4