iOS 16.4 va permite aplicațiilor web să emită notificări

iOS 16.4 va permite aplicațiilor web să emită notificări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 feb 2023

În scurt timp, Apple va lansat o nouă versiune de iOS, care va aduce, printre altele, notificări pentru aplicațiile web puse pe ecranul principal și mai multe emoji-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Producătorul iPhone-ului a publicat varianta pentru dezvoltatorii de iOS 16.4, următoarea versiune a sistemului de operare care stă la baza smartphone-urilor companiei, ocazie cu care au ieșit la iveală noutățile pe care aceasta le va aduce.

Nu par să fie multe noi facilități cuprinse în iOS 16.4, însă, printre acestea se numără, notificările pentru aplicații web, o versiunea îmbunătățită a aplicației Podcast și noi emoji-uri.

ULTIMA ORĂ FOTO Zuckerberg anunță Facebook cu abonament, mai scump decât cel introdus de Elon Musk pe Twitter CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Zuckerberg anunță Facebook cu abonament, mai scump decât cel introdus de Elon Musk pe Twitter

Aplicațiile web vor putea emite notificări, când sunt puse pe ecranul principal, alături de aplicațiile obișnuite. Pentru a putea emite notificări, acestea vor avea nevoie de acordul expres al utilizatorului, la fel ca toate celelalte aplicații.

Aplicația Podcasts va afișa emisiunile la care utilizatorii s-au abonat în secțiunea Channels, iar podcast-urile ascultate parțial pe telefon vor putea fi reluate de unde au fost întrerupte pe mașinile care suportă CarPlay.

În fine, 31 noi emoji-uri vor fi adăugate în iOS 16.4, printre care un elan, o gâscă și o inimă roz.

Nu există un anunț oficial privind disponibilitatea iOS 16.4, însă, în mod normal ar trebui să fie o chestiune de săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 16.4