iPhone 8, filmat într-o fabrică Foxconn

iPhone 8, filmat într-o fabrică Foxconn
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 aug 2017

Două filmări realizate într-una din fabricile deținute de Foxconn și postate pe YouTube arată un iPhone 8 aproape pregătit de livrare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două filmări, realizate de un angajat rămas anonim al Foxconn, compania care asamblează și produce unele din componentele pentru iPhone, prezintă doar de la distanță și la o calitate slabă viitorul smartphone al celor de la Apple.

Chiar și așa, acestea par să confirme unele din informațiile vehiculate înainte de lansarea lui iPhone 8.

Din filmare, este vizibil sistemul foto dual de pe spatele telefonului, format din două camere. Mai important de atât, nu se vede un  Touch ID, tehnologia folosită pentru autentificare pe bază de amprentă, pe spatele device-ului.

Bill Gates a donat acțiuni Microsoft de 4,6 miliarde dolari, cea mai mare sumă după anul 2000. Cofondatorul Microsoft rămâne cel mai bogat om din lume CITEȘTE ȘI Bill Gates a donat acțiuni Microsoft de 4,6 miliarde dolari, cea mai mare sumă după anul 2000. Cofondatorul Microsoft rămâne cel mai bogat om din lume

Absența acestuia de pe spatele telefonului este importantă pentru că pare să confirme faptul că Apple renunță la aceasta tehnologie în cazul lui iPhone 8 și adoptă o autentificare pe bază de scanare facială.

De altfel, din informațiile vehiculate până acum, se pare că iPhone 8 nu va fi singurul smartphone nou pe care Apple îl va anunța în toamnă. Alături de acesta, vor fi lansate două noi versiuni de iPhone 7, numite 7S și 7S Plus, care, cel mai probabil, vor folosi vechiul design și vor fi mai ieftine.

Noile modele de iPhone vor fi prezentate oficial de Apple în luna septembrie.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 8
smartphone