IT Genetics intră în Spania, prima piață de expansiune în Europa de Vest a companiei

IT Genetics intră în Spania, prima piață de expansiune în Europa de Vest a companiei
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 26 apr 2022

Compania românească IT Genetics, furnizor de soluții hardware și software pe piața DC/POS (colectare de date și puncte de vânzare), intră pe piața din Spania, cu ținta de a atrage în portofoliul de clienți peste 2.000 de companii și a atinge afaceri de 2 milioane euro în următorii trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Spania este prima piață de expansiune în Europa de Vest a companiei, bazat pe faptul că industria comerțului electronic a crescut în această țară, anul trecut, cu peste 20% comparativ cu anul precedent, relevă date analizate de Profit.ro.

Compania, pe piață de 15 ani, mai are birouri în România, Bulgaria și Ungaria, cu peste 26.000 de clienți în portofoliu și alianțe cu aproape 100 de mărci de tehnologie la nivel mondial.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Investiția făcută în Spania depășește 300.000 de euro.

La finele anului 2020, IT Genetics a numit-o în funcția de Chief Executive Officer pe Adriana Arhire, anterior la Smart ID Dynamics, în calitate de Director de Vânzări și ulterior de Deputy General Manager. 

viewscnt
Afla mai multe despre
it genetics
adriana arhire