Jocul Cyberpunk 2077 va reveni în magazinul Sony PlayStation

Jocul Cyberpunk 2077 va reveni în magazinul Sony PlayStation
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2021

Jocul flagship Cyberpunk 2077 produs de CD Projekt va reveni în magazinul Sony PlayStation în luna iunie, a anunțat producătorul polonez de jocuri CD Projekt, confirmând zvonurile care au dus la creșterea acțiunilor sale, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Concepută ca ”o poveste de acțiune-aventură în lume deschisă, situată într-un ...megalopolis obsedat de putere, strălucire și modificări ale corpului” și cu vedeta de la Hollywood Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 a fost criticat pentru performanța sa slabă pe consolele mai vechi, iar acțiunile companiei s-au prăbușit, scrie News.ro

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În decembrie, în timp ce jucătorii se plângeau de erori, Sony a scos jocul din PlayStation Store doar la o săptămână după debut și a oferit rambursări complete.

"Consiliul de administrație ... anunță decizia Sony Interactive Entertainment de a restabili disponibilitatea versiunii digitale a Cyberpunk 2077 în PlayStation Store, începând cu 21 iunie 2021", a declarat CD Projekt într-un comunicat. Acțiunile CD Projekt au închis marți în creștere cu 6,5%, după ce a apărut opțiunea de a adăuga Cyberpunk 2077 la listele de dorințe din PlayStation Store, alimentând speranțele revenirii sale.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Compania a promis să rezolve jocul după debutul său dificil, iar în martie a lansat un patch conceput pentru a rezolva problemele întâmpinate pe consolele mai vechi.

În luna februarie, compania a fost victima unui atac cibernetic. Joi a spus că datele interne ale companiei care s-au scurs în timpul încălcării securității sunt acum difuzate pe internet. Citeste mai mult Acțiunile sale au atins un maxim istoric în decembrie cu puțin înainte de lansarea Cyberpunk 2077, dar au pierdut mai mult de jumătate din valoarea lor de atunci.

viewscnt
Afla mai multe despre
cyberpunk 2077
sony playstation