Deutsche Bank angajează peste 3.000 de persoane la centrele de tehnologie, inclusiv în România

Deutsche Bank angajează peste 3.000 de persoane la centrele de tehnologie, inclusiv în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 iun 2021

Deutsche Bank va angaja peste 3.000 de persoane la centrele de tehnologie din România, India, Rusia și SUA până la finele anului, în cadrul unui program de modernizare și eficientizare a sistemelor și aplicațiilor IT. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Gigantul german din domeniul bancar vrea să își consolideze echipele de specialiști software în centrele unde estimează că vor fi dezvoltate cele mai multe tehnologii de viitor.

Mai mult de 1.000 dintre noii angajați vor lucra pentru centrele din India, potrivit The Hindu BusinessLine.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Deutsche Bank și-a simplificat, recent, activitățile de dezvoltare pe segmentul IT, pentru a se concentra pe centrele tehnologice cheie, precum cele din India (Pune și Bengaluru), Rusia (Moscova și Sankt Petesburg), România (București) și SUA (Cary).

În prezent, banca derulează un proces de înlocuire a sistemelor IT și a aplicațiilor duplicate sau învechite, parte a unui amplu program de transformare digitală lansat în 2019, în valoare de 13 miliarde de euro.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

DB Global Technology, centrul de technologie din București, dezvoltă soluții software pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank, având peste 1.000 de angajați.

În martie, banca l-a numit la conducerea DB Global Technology pe Stefan Schaffer, anterior Head of Chief Information Office în cadrul diviziei „Technology, Data & Innovation Private Bank” a grupului.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
db global technology bucuresti
centru tehnologie deutsche bank
ingineri software
dezvoltatori it
angajari