John McAfee recompensează cu 100.000 de dolari orice tentativă reușită de spargere a protecției portofelului de monede digitale Bitfi

John McAfee recompensează cu 100.000 de dolari orice tentativă reușită de spargere a protecției portofelului de monede digitale Bitfi
scris 26 iul 2018

John McAfee pretinde că portofelul hardware pentru monede virtuale Bitfi este impenetrabil și că este dispus să plătească 100.000 de dolari celui care va reuși să-l acceseze în mod neautorizat.

Unul din cele mai noi produse ale celebrului și excentricului expert în securitate american John McAfee, creatorul cunoscutei suite de securitate care-i poartă numele, este Bitfi.

Bitfi este un portofel hardware pentru criptomonede care vine să monetizeze efervescența pieței de minare și tranzacționare a monedelor virtuale care au nevoie să fie păstrate în siguranță.

McAfee pretinde nu doar că produsul său este cel mai sigur din lume, ci că ar fi, de fapt, primul dispozitiv imposibil de spart.

VIDEO Google lucrează la un nou design pentru aplicațiile sale CITEȘTE ȘI VIDEO Google lucrează la un nou design pentru aplicațiile sale

Americanul a postat un update pe Twitter prin care anunță că oricine va reuși să treacă de măsurile de securitate configurate pe Bitfi va fi recompensat cu 100.000 de dolari.

Echipa de marketing a lui McAfee a venit și a completat spunând că recompensa nu are legătură cu vreun program de tip bug bounty, ci este menită să dovedească faptul că nimeni nu poate sparge portofelul pentru monede virtuale Bitfi.

Pentru a intra în posesia recompensei, hackerul trebuie să golească un Bitfi de monedele digitale stocate și să prezinte o dovadă care să-i susțină afirmațiile.

Portofelul pentru criptomonede Bitfi costă 210 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitfi
mcafee
criptomonede
monede virtuale
securitate