Lenovo prezintă ochelarii inteligenți ThinkReality A3

Lenovo prezintă ochelarii inteligenți ThinkReality A3
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2021

Gândiți atât pentru consumer, cât mai ales pentru enterprise, noii ochelari inteligenți ai celor de la Lenovo pot afișa simultan cinci ecrane virtuale.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Lenovo a venit la CES 2021 cu o nouă pereche de ochelari inteligenți, care promite, printre altele, să îmbunătățească colaborarea angajatilor ce trebuie să lucreze de la distanță, în domenii care, în mod tradițional, necesitau prezența fizică a acestora.

Ochelarii ThinkReality A3 au funcții de vizualizare 3D și executare ghidată a activităților în realitate augmentată. Angajații aflați la distanță pot lucra împreună într-un mediu augmentat la obiecte reprezentate virtual.

VIDEO Apple și Amazon.com au suspendat platforma de socializare Parler. Compania își pregătește propriile servere CITEȘTE ȘI VIDEO Apple și Amazon.com au suspendat platforma de socializare Parler. Compania își pregătește propriile servere

La baza ochelarilor stă chipsetul Snapdragon XR1, care susține afișarea a până la cinci ecrane virtuale full HD. Camera atașată are 8MP și poate filma, de asemenea, în format 1080p, fiind ajutată de alte două camere fish-eye, responsabile de room-tracking.

Pentru a funcționa, ochelarii trebuie conectați la un PC cu Windows sau un smartphone Motorola cu Snapdragon 800. În cazul conectării la PC, vor fi folosite instrumentele software pentru realitate augmentată disponibile în Windows.

Companiile au la dispoziție un set de opțiuni pentru modificarea fizică a ochelarilor, putând, de exemplu, să-i facă mai rezistenți, pentru construcții.

Producătorul crede că ThinkReality A3 vor putea fi folosiți într-un mare număr de industrii, de la fabrici și laboratoare, la spitale și retail. Acestea vor intra pe piață undeva la jumătatea anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
ochelari inteligenti
thinkreality a3