LG, care iese de pe piața smartphone-urilor, promite 3 ani de update-uri pentru Android

LG, care iese de pe  piața smartphone-urilor, promite 3 ani de update-uri pentru Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 apr 2021

În pofida faptului că și-a anunțat ieșirea de pe piața smartphone-urilor, LG va mai lansa încă trei ani update-uri pentru unele din telefoanele vândute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aceeași săptămână în care a anunțat că renunță să mai producă smartphone-uri, LG revine cu o promisiune legată de update-urile pentru telefoanele vândute în ultimii ani sau pe care le va mai vinde până la epuizarea stocurilor.

Astfel, smartphone-urile din seriile Velvet, Wing, G și V vândute în 2019 au trei ani de update-uri de la momentul lansării, adică până în 2022.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Alte modele, din serii inferioare, precum LG Stylo sau seriile K, lansate în 2020, au doi ani de update-uri din momentul lansării, tot până în 2022.

Spre exemplu, un smartphone LG Velvet, lansat în 2020 cu Android 10, care primește în prezent Android 11, va mai apuca două update-uri majore, la Android 12 și Android 13.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Anunțul celor de la LG poate fi considerat o surpriză, dat fiind faptul că producătorul coreean tocmai și-a anunțat ieșirea de pe piața smartphone-urilor.

Pe de altă parte, LG are tot interesul să vândă telefoanele pe care încă le are pe piață și de care utilizatorii s-ar feri dacă ar avea sentimentul că fac o achiziție de la o companie care-i abandonează.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
update
android