LG va lansa un smartphone cu ecran rulabil

LG va lansa un smartphone cu ecran rulabil
scris 13 ian 2021

LG va avea anul acesta un răspuns la telefoanele pliabile Samsung, care va consta într-un dispozitiv al cărui ecran se rulează.

Ecranele rulabile nu sunt o noutate pentru LG. Compania coreeană are deja pe piață un extrem de scump televizor cu ecran rulabil, la care a lucrat vreme de mai mulți ani.

Însă, după un televizor cu ecran rulabil, LG a anunțat că va lansa anul acest un smartphone al cărui ecran funcționează pe același principiu pentru ca telefonul să se poată face mai mare sau mai mic.

Plant an App începe listarea pe SeedBlink. Startup-ul IT vizează să atragă o investiție de 500.000 de euro CITEȘTE ȘI Plant an App începe listarea pe SeedBlink. Startup-ul IT vizează să atragă o investiție de 500.000 de euro

Viitorul smartphone LG va folosi un sistem mecanic care, după declanșare, vă mări respectiv va micșora ecranul. Pur și simplu, ecranul se va mări sau se va micșora prin rulare - ca o foaie de hârtie care se micșorează punând un strat peste altul.

Compania coreeană nu a oferit informații concrete pe partea tehnică, limitându-se să publice un foarte scurt teaser.

Cert este că, dacă lansarea pe piață va avea loc într-adevăr anul acesta, procesul de dezvoltare al dispozitivului este deja finalizat și urmează producția în masă.

Dacă smartphone-ul cu ecran rulabil al celor de la LG va funcționa conform promisiunilor oficiale, acesta va reprezenta o alternativă foarte atrăgătoare la telefoanele pliabile, care și-au arătat deja limitările.

LG va lansa un smartphone cu ecran rulabil

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
ecran rulabil