MacBook Air cu M2 va fi disponibil din 15 iulie

MacBook Air cu M2 va fi disponibil din 15 iulie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iul 2022

Ceva mai târziu decât în mod obișnuit în cazul noilor produse, Apple va lansa pe piață în 15 iulie noul MacBook Air cu chipset M2, un laptop așteptat cu mare interes de multă lume și cu emoții de producătorii laptopurilor cu Windows.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Prezentat la WWDC, împreună cu un nou MacBook Pro de 13 inch, care a fost lansat deja, MacBook Air cu chipset M2 va intra pe piață pe 15 iulie și, din 8 iulie, va fi disponibil pentru precomenzi.

Noul MacBook Air este considerat chiar mai interesant decât modelul de MacBook Pro de 13 inch. Nu doar trecerea la a doua generație de cipuri dezvoltate intern de Apple îl face interesant, ci și noul design, încărcarea MagSafe, ecranul puțin mai mare (13,6 inch) și camera web 1080p.

O scurgere dintr-o bază de date din China care afectează aproximativ un miliard de cetățeni ar putea fi una dintre cele mai mari înregistrate vreodată CITEȘTE ȘI O scurgere dintr-o bază de date din China care afectează aproximativ un miliard de cetățeni ar putea fi una dintre cele mai mari înregistrate vreodată

La doar 11 mm grosime și 1,2 kilograme, noul MacBook Air mai este scutit și de Touch Bar, o funcționalitate pe care puțini utilizatori o apreciază, dar cu care Apple continuă să insiste în cazul modelelor Pro.

Chiar și cu un preț de pornire de 1.200 de dolari, mai mare cu 200 de dolari decât versiunea anterioară, MacBook Air este considerat o amenințare de producătorii laptopurilor cu Windows și procesoare Intel.

Mai mulți producători de laptopuri cu Windows, susțin sursele DigiTimes, s-au arătat îngrijorați că la nivelul de preț și de performanță la care vine noul MacBook Air acesta va fi un rival redutabil pentru laptopurile premium cu Windows, care nu se pot compara, nici când costă mai mult, din anumite puncte de vedere.

viewscnt
Afla mai multe despre
aple
macbook air
m2
laptop