Mai multe aplicații Apple vor fi disponibile pe Windows 11

Mai multe aplicații Apple vor fi disponibile pe Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 oct 2022

Muzica, filmele, fotografiile și filmările utilizatorilor produselor Apple vor putea fi accesate în curând și prin intermediul PC-urilor cu Windows 11.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft (nu Apple) a anunțat că două aplicații Apple vor putea fi folosit în curând pe cea mai nouă versiune de Windows. Este vorba de aplicațiile Apple TV și Apple Music, care vor fi disponibile, în curând, sub formă de preview.

Până acum, pentru accesarea pe Windows a celor două utilizatorii aveau de ales între versiunile web și iTunes. Niciuna nu oferă o experiență la fel de bună precum o aplicație dedicată.

FOTO Microsoft actualizează mai multe dispozitive din seria Surface CITEȘTE ȘI FOTO Microsoft actualizează mai multe dispozitive din seria Surface

Mai mult, Apple Music este deja disponibilă de astăzi pentru Xbox. Apple TV este disponibilă din 2020 pe consolele Microsoft.

Dincolo de Apple TV și Apple Music, Microsoft spune că în aplicația Photos pentru Windows 11 va exista suport pentru iCloud. Asta înseamnă că aplicația preinstalată pe Windows va putea accesa fotografiile și filmările făcute cu dispozitivele Apple și sincronizate prin iCloud.

Pentru această facilitate, va fi necesară instalare versiunii de Windows a aplicației iCloud. Aceasta este, deocamdată, disponibilă doar pentru canalul Windows Insiders.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
microsoft
windows 11
apple tv
apple music