Meta aduce mai multe produse Microsoft în mediul virtual

Meta aduce mai multe produse Microsoft în mediul virtual
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 oct 2022

Giganții Meta și Microsoft și-au dat mâna pentru ca mai multe produse Microsoft să fie disponibile în realitatea virtuală creată de Meta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Unele dintre cele mai importante produse software și de gaming ale Microsoft, printre care Windows, Office, Teams și Xbox Cloud Gaming, vor face pasul către VR și vor putea fi accesate cu ajutorul căștilor Quest VR ale Meta.

Utilizatorii vor avea acces la sistemul de operare Window prin intermediul serviciului de streaming Windows 365.

Meta, introdusă pe lista organizațiilor ”teroriste și extremiste” în Rusia, de către serviciul rus de supraveghere financiară CITEȘTE ȘI Meta, introdusă pe lista organizațiilor ”teroriste și extremiste” în Rusia, de către serviciul rus de supraveghere financiară

Biroul virtual imaginat de cele două companii va include versiuni 2D ale aplicațiilor din cadrul suitei Office și oferă acces la conferințe video prin intermediul aplicației Meet.

Pe de altă parte, suportul pentru Xbox Cloud Gaming promite o experiență imersivă pentru jocurile de Xbox. Acestea vor putea fi jucate pe un imens ecran virtual generat de căștile de VR. Bineînțeles, asta presupune plata unui abonament Xbox Game Pass Ultimate.

Meta spune că magazinul de conținut pentru căștile sale de VR Quest Store a generat până acum venituri de 1,5 miliarde de dolari și că deja o treime din cele peste 400 de aplicații și jocuri au venituri de peste 1 milion de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
microsoft
vr
quest