Mai multe servicii Microsoft 365, inclusiv Teams, Outlook, Xbox Live și LinkedIn, perturbate de pene în lume

Mai multe servicii Microsoft 365, inclusiv Teams, Outlook, Xbox Live și LinkedIn, perturbate de pene în lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Mai multe servicii Microsoft - inclusiv instrumentul de lucru în echipă Teams și mesageria Outlook - erau nedisponibile miercuri în lume - în Europa, India și Statele Unite - , din cauza unor pene, care erau în curs de examinare, anunță într-o postare pe Twitter grupul american, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Anchetăm cu privire la probleme care afectează mai multe servicii Microsoft 365”, anunța la ora 7.31 GMT (9.31, ora României) Microsoft pe unul dintre conturile sale pe Twitter.

Truphone, deținut de oligarhi ruși, inclusiv de Abramovici, a fost vândut. Pe 1 liră CITEȘTE ȘI Truphone, deținut de oligarhi ruși, inclusiv de Abramovici, a fost vândut. Pe 1 liră

Numeroși utilizatori din lume se plâng, pe rețele de socializare, că nu-și pot accesa serviciile ca de obicei, scrie News.ro.

”Am o temă de predat într-o jumătate de oră pe Teams, iar serverele nu funcționează în India. Faceți ceva!”, scrie un utilizator.

Incidente erau semnalate - pe site-ul specializat Downdetector - în Statele Unite și în Europa, la mai multe alte servicii ale Microsoft - de la platforma de jocuri Xbox Live și până la rețeaua de socializare LinkedIn.

Contactat de AFP miercuri, grupul american nu a răspuns.

Gigantul informatic a anunțat la jumătatea lui ianuarie că urmeazsă să concedieze aproximativ 10.000 de angajați până la sfârșitul lui martie - reprezentând mai puțin de 5% dintre salariați) -, invocând contextul economic și schimbarea priorităților clienților, zguduind și mai mult un sector afectat de mai multe concedieri.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft 365
linkedin