Mate 20 Pro va fi disponibil în România de la 1 noiembrie. Cât va costa

Mate 20 Pro va fi disponibil în România de la 1 noiembrie. Cât va costa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 oct 2018

Huawei a anunțat disponibilitatea flagship-ului Mate 20 Pro, care va putea fi cumpărat oficial în România începând cu 1 noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mate 20 Pro, al cărui design este puternic influențat de crestătura foarte lată a ecranului de 6,39 inch, are drept caracteristică definitorie sistemul foto compus din trei camere și ajutat în anumite situații de algoritmi software.

Telefonul are o cameră de 40 MP cu apertură f1.8, una ultra-angulară de 20 MP și o una tele de 8 MP cu distanța focală 80 mm și apertura f2.2. În afara zoom-ului optic 3X, sistemul foto de pe Mate 20 Pro poate realiza fotografii de tip macro de la o distanță de 2,5 cm.

Inteligența artificială poate, printre altele, să separe subiectul de fundal într-un video, făcând fundalul alb-negru, dar lăsând subiectul colorat. Cei de la Huawei susțin că AI-ul poate opera autonom, fără a fi necesară conectarea la serverele companiei.

Noul MacBook Air aduce un upgrade estetic și tehnic CITEȘTE ȘI Noul MacBook Air aduce un upgrade estetic și tehnic

Mate 20 Pro beneficiază de tehnologia numită de producător SuperCharge -  alimentarea se face cu 40 W, putându-se încărca 70% din capacitatea bateriei de 4.200 mAh în 30 de minute.

Nu lipsește nici suportul pentru încărcarea wireless cu 15 W, însă ce este și mai interesant este capacitatea telefonului de a alimenta wireless alte dispozitive prin ceea ce se numește Wireless Reverse Charging.

La baza noului flagship al producătorului chinez stă chipset-ul Kirin 980, care promite o performanță mai mare cu 75% și o eficiență energetică mai bună cu 58% față de vechiul Kirin 970.

Cu 6 GB RAM și 128 GB stocare sau 8 GB RAM și 256 GB stocare, Mate 20 Pro va fi disponibil în România în Negru, Midnight Blue și Twilight, la un preț recomandat de 4.599 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone
android