Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 dec 2023

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta va oferi, în curând, mai multe funcții de AI în Facebook, Instagram și WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise.

Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde aceeași facilitate este disponibilă de sine stătătoare, la adresa imagine.meta.com.

VIDEO Google a lansat mult așteptatul său model de inteligență artificială Gemini. Cea mai avansată versiune nu vine acum prin Bard CITEȘTE ȘI VIDEO Google a lansat mult așteptatul său model de inteligență artificială Gemini. Cea mai avansată versiune nu vine acum prin Bard

La fel ca alte modele de AI, Imagine poate genera imagini pe baza descrierilor introduse de utilizatori. Toate imaginile generate astfel includ un watermark vizibil.

Compania spune că, pe viitor, va folosi un watermark invizibil, care nu poate fi eliminat într-un program de editare grafică, pentru a identifica imaginile create cu ajutorul AI-ului.

Pentru a putea folosi Imagine, utilizatorii trebui să-și creeze și să se logheze într-un cont Meta, care este separat, dar poate fi creat pe baza unui cont de Facebook sau Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
imagine
ai