Meta închide una din aplicațiile companiei

Meta închide una din aplicațiile companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 nov 2021

O aplicație lansată de Meta, când compania se numea Facebook, pentru comunicarea între utilizatorii Instagram, va fi închisă în curând.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Threads, aplicație lansată în urmă cu doi ani, urmează să fie închisă de Meta. Aceasta slujea comunicării între utilizatorii Instagram, dar în afara Instagram și cu un set de funcții proprii, concentrate în jurul camerei foto.

Aplicația va fi închisă definitiv în ultima zi a acestui an. Începând cu 23 noiembrie, utilizatorii vor fi anunțați că aplicația urmează a fi închisă, aceștia urmând a fi încurajați să comunice, din nou, prin intermediul Instagram.

Mozilla lansează un serviciu de protejare a identității prin ascunderea adresei de e-mail CITEȘTE ȘI Mozilla lansează un serviciu de protejare a identității prin ascunderea adresei de e-mail

Funcțiile oferite de Threads nu vor dispărea când aplicația va fi închisă, ci vor fi mutate în Instagram.

Meta nu spune și care este motivul pentru care închide Threads. Probabil că închiderea vine și ca urmare a numărului relativ mic de utilizatori. Threads avea 200.000 de utilizatori anul trecut, ceea ce reprezintă un mic procent din numărul celor care folosesc Instagram.

Pe de altă parte, Meta se află în plin proces de consolidare a funcțiilor de comunicare oferite de companie. Messenger și Instagram deja comunică unul cu celălalt (în anumite regiuni), iar la final, interoperabilitatea va fi activă și pentru WhatsApp.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
chat