Meta își închide serviciul de newslettere

Meta își închide serviciul de newslettere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 oct 2022

Bulletin, serviciul de newslettere pe bază de abonament, lansat nu cu mult timp în urmă de Meta, va fi închis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Meta continuă curățenia menită să reducă cheltuielile companiei și mai închide un serviciu. A venit acum rândul lui Bulletin.

Lansat în ianuarie 2021, Bulletin a fost gândit ca un serviciu de newslettere pe bază de abonament care să concureze cu liderul nișei, Substack.

Meta Platforms a lansat un nou set de instrumente software gratuite pentru aplicații de inteligență artificială CITEȘTE ȘI Meta Platforms a lansat un nou set de instrumente software gratuite pentru aplicații de inteligență artificială

Bulletin se adresa jurnaliștilor independenți, care-și puteau monetiza conținutul prin e-mail-uri informative trimise exclusiv celor care plăteau un abonament în acest sens.

În prezent, Bulletin este folosit de peste 120 de jurnaliști, printre se numără mai multe celebrități de peste ocean. Aceștia vor trebui să-și mute lista de abonați și conținutul pe altă platformă.

Bulletin va fi închis undeva la începutul anului viitor, anunță Meta, care face eforturi pentru a scădea cheltuielile și a crește veniturile. Compania își va reduce, pentru prima oară, numărul de angajați și urmează să închidă mai multe produse, timp în care va crește numărul de reclame afișate pe Instagram și Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
bulletin
newsletter