Meta Platforms a amânat finalizarea bugetelor mai multor echipe pentru că pregătește noi concedieri

Meta Platforms a amânat finalizarea bugetelor mai multor echipe pentru că pregătește noi concedieri
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2023

Meta Platforms, compania mamă a Facebook, a amânat finalizarea bugetelor mai multor echipe, în timp ce pregătește o nouă rundă de reduceri de locuri de muncă, potrivit publicației Financial Times.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În ultimele săptămâni, a existat o lipsă de claritate în ceea ce privește bugetele și numărul de angajați, a relatat FT, citând doi angajați ai Meta familiarizați cu situația, scrie News.ro.

JPMorgan: Modelele de inteligență artificială generativă, cum ar fi ChatGPT, vor încetini creșterea companiilor indiene de IT CITEȘTE ȘI JPMorgan: Modelele de inteligență artificială generativă, cum ar fi ChatGPT, vor încetini creșterea companiilor indiene de IT

Meta nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru comentarii în afara orelor normale de lucru.

La începutul acestei luni, Meta a anunțat că se așteaptă ca cheltuielile sale pentru 2023 să fie cuprinse între 89 de miliarde de dolari și 95 de miliarde de dolari, CEO-ul Mark Zuckerberg numind perioada ca fiind  ”Anul eficienței”.

Proprietarul WhatsApp a tăiat peste 11.000 de locuri de muncă sau 13% din forța de muncă în noiembrie, urmând unor măsuri similate luate de companii tehnologice precum Amazon.com și Microsoft, care au anunțat mii de disponibilizări din cauza incertitudilor economice.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta platforms
concedieri