Microsoft 365 ia locul Microsoft Office. Compania lansează Meet Premium

Microsoft 365 ia locul Microsoft Office. Compania lansează Meet Premium
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 oct 2022

Microsoft a decis să înlocuiască brandul Microsoft Office cu Microsoft 365, sub care vor fi promovate pe viitor aplicațiile de birou ale companiei împreună cu alte programe software.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Microsoft Office se va numi Microsoft 365 de acum înainte, iar schimbarea de nume aduce și o schimbare componență, aici urmând a fi integrate și alte produse Microsoft pe lângă Word, Excel și celelalte.

Pe lângă aplicațiile software, Microsoft 365 va mai include un flux pentru accesarea celor mai recente documente indiferent de programul cu care au fost create și o modalitate nouă de accesare a întâlnirilor.

FOTO Microsoft actualizează mai multe dispozitive din seria Surface CITEȘTE ȘI FOTO Microsoft actualizează mai multe dispozitive din seria Surface

Brandul Microsoft 365 a fost lansat în urmă cu doi ani sub forma unui abonament și are în prezent 59,7 milioane de clienți.

Totodată, Microsoft anunță Teams Premium, o nouă versiune a soluției de comunicare video a cărei principală adiție este o funcție de rezumare a ședințelor cu ajutorul inteligenței artificiale.

AI-ul va rezuma în doar câteva minute ședințele lungi la care utilizatorul nu a participat sau va face un rezumat doar la perioadele în care acesta nu a fost prezent.

Microsoft nu spune, deocamdată, cât va costa un abonament Teams Premium. Această versiune urmează a fi lansată în februarie 2023, după un test prealabil care va debuta în decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft 365
microsoft
office
meet premium