Microsoft a întrerupt actualizarea Windows 10 după ce update-ul a șters documentele personale ale unora dintre utilizatori

Microsoft a întrerupt actualizarea Windows 10 după ce update-ul a șters documentele personale ale unora dintre utilizatori
scris 8 oct 2018

Cel mai recent update major de Windows 10 nu va mai ajunge foarte curând pe PC-urile utilizatorilor după ce Microsoft a decis întreruperea livrării acestuia.

La doar câteva zile după lansarea unui nou update major pentru Windows 10, Microsoft a oprit disponibilitatea acestuia în urma plângerilor din partea utilizatorilor cu privire la un bug deosebit de grav.

Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale CITEȘTE ȘI Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

O parte a celor care au instalat deja October 2018 Update, cel mai recent update pentru Windows 10, au reclamat că în urma actualizării le-au fost șterse fișiere personale - documente, imagini și alte tipuri.

Decizia celor de la Microsoft vine la câteva zile după ce primele informații despre această problemă au apărut pe rețelele sociale, ceea ce înseamnă că inginerii companiei au avut timp să se convingă că este într-adevăr o problemă reală, nu o alarmă falsă.

Oficial UE: Propunerile Google pentru îmbunătățirea concurenței în comerțul online dau rezultate CITEȘTE ȘI Oficial UE: Propunerile Google pentru îmbunătățirea concurenței în comerțul online dau rezultate

Microsoft sfătuiește utilizatorii afectați să contacteze direct serviciul de suport, iar celor care încă nu au instalat update-ul le recomandă să aștepte până va fi disponibilă o nouă versiune a acestuia.

Nu este cunoscut numărul utilizatorilor care au afectați, însă este clar că aceasta nu este singura problemă a noului update. Unele din aplicațiile Microsoft, inclusiv browser-ul Edge, nu mai găsesc pur și simplu conexiunea la internet după actualizare.

Acest gen de probleme a devenit deja caracteristic pentru marile companii de tehnologie. În ciuda numărului și a calității inginerilor, Apple, Google și Microsoft par în ultimii ani incapabili de a livra noutăți software fără a crea alte probleme.

Noile iPhone-uri, spre exemplu, suferă de un bug care împiedică o parte a utilizatorilor să le încarce, problemă pentru care este așteptat un update de iOS din partea Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10