Microsoft introduce tehnologia din spatele ChatGPT în instrumente destinate dezvoltatorilor

Microsoft introduce tehnologia din spatele ChatGPT în instrumente destinate dezvoltatorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2023

Microsoft a combinat tehnologia din spatele ChatGPT cu Power Platform, care permite utilizatorilor să dezvolte aplicații cu puțină sau fără codificare, aceasta fiind cea mai recentă integrare a inteligenței artificiale în produsele sale, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marile companii tehnologice, de la Alphabet la Baidu, accelerează integrarea AI generativă - tehnologie care a câștigat popularitate pentru capacitatea sa de a genera răspunsuri de tip uman la interogări - în ofertele lor, scrie News.ro.

Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 300% CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 300%

Compania a declarat că o linie de instrumente de business-intelligence și de dezvoltare a aplicațiilor din cadrul Power Platform, inclusiv Power Virtual Agent și AI Builder, a fost actualizată cu noile capabilități.

Power Virtual Agent, un instrument pentru companii pentru a construi chatbot, se poate conecta acum la resursele interne ale companiei și genera rezumate ale rapoartelor săptămânale și al întrebărilor clienților.

Microsoft a adăugat, de asemenea, capabilități generative de inteligență artificială la AI Builder, care permite companiilor să automatizeze fluxurile de lucru și a lansat o nouă versiune a platformei sale de management al afacerilor Dynamics 365, bazată pe tehnologie.

Dynamics 365 Copilot, cea mai recentă versiune a instrumentului Microsoft care include o serie de aplicații pentru vânzări, servicii pentru clienți și marketing, integrează AI pentru a automatiza anumite sarcini precum colectarea și analiza datelor sau crearea unei campanii de e-mail, printre alte capabilități.

Microsoft a mai spus că directorul general Satya Nadella va găzdui un eveniment pe 16 martie pentru a discuta despre ”reinventarea productivității cu AI”.

Compania a anunțat până acum actualizări AI pentru popularul său sistem de operare Windows și motorul de căutare Bing, dar nu încă pentru suita sa de productivitate Office, care include Word și Excel.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatgpt