Microsoft lucrează la o versiune de Windows 10 pentru 2020

Microsoft lucrează la o versiune de Windows 10 pentru 2020
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 feb 2019

Anul viitor ar putea aduce primul update de Windows 10 care să includă noutăți mai importante decât cele cu care ne-a obișnuit Microsoft în ultimii ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De mai bine de trei ani de când este disponibil, Windows 10 a mers pe o strategie cu două update-uri majore pe an, însă niciunul din update-urile de până acum nu a adus ceva cu adevărat important, ci a contribuit mai mult la peticirea sistemului de operare.

Strategia de actualizare rămâne valabilă, însă anul 2020 ar putea aduce în sfârșit noutăți importante pe zona de software de la Microsoft, conform unor indicii recente.

În primul rând, Microsoft a început deja să testeze o versiune de Windows 10 pe care o va lansa abia la anul, ceea ce iese din tiparul ultimilor trei ani din istoria Windows-ului.

Parlamentari britanici acuză Facebook de încălcarea intenționată a legislației privind confidențialitatea CITEȘTE ȘI Parlamentari britanici acuză Facebook de încălcarea intenționată a legislației privind confidențialitatea

Până în 2020, Microsoft mai are de lansat două upgrade-uri majore. Unul în primăvara acestui an, iar al doilea la toamnă. Primul update se află în teste și va fi lansat în luna aprilie, iar al doilea va începe să fie testat abia ulterior.

Dona Sarkar, șeful programului de testare Windows Insider, justifică începerea lucrului la update-ul din 2020 prin faptul că acesta necesită testare pe o perioadă mai lungă.

Chiar dacă nu a intrat în detalii, Sarkar lasă de înțeles că în 2020 Windows 10 va primi noutăți importante, care necesită o testare îndelungată - spre deosebire de update-urile din ultimii trei ani care erau testate abia după lansarea update-urilor anterioare

Primul update aflat la rând, care va fi lansat în mod normal în luna aprilie, vine cu un număr limitat noutăți, printre care o nouă temă, o nouă aplicație centrală pentru suita Office și separarea asistentului digital Cortana de funcția de căutare a sistemului de operare.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10