Microsoft prezintă To-Do, o aplicație de organizare și gestionare a sarcinilor

Microsoft prezintă To-Do, o aplicație de organizare și gestionare a sarcinilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 apr 2017

Microsoft a publicat un demo al viitoarei sale aplicații de organizare a task-urilor, To-Do, aplicație construită pe tehnologia Wunderlist.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft își continuă strategia de a fi cât mai prezentă pe zona de mobile, dacă nu prin telefoane, măcar prin soluții software. Compania americană a prezentat viitoarea aplicație To-Do, menită să aducă puțină ordine în viața de zi cu zi a celor care au foarte multe sarcini de îndeplinit, nu că nu ar exista deja foarte multe aplicații de acest gen.

În 2015, Microsoft a achiziționat una dintre cele mai populare aplicații din această nișă, Wunderlist. Aceasta va dispărea, iar locul ei va fi luat de To-Do, Microsoft sperând că numeroșii utilizatori ai Wunderlist vor migra către noua sa aplicație, în loc să aleagă altă soluție, precum Keep a celor de la Google.

To-Do va îngloba cele mai populare funcții ale Wunderlist și va completa cu alte facilități ce vor fi adăugate de pe parcurs. Spre exemplu, sub denumirea Intelligent Suggestions se ascunde o funcție care va sugera utilizatorului adăugarea anumitor task-uri descoperite în decursul activității acestuia pe telefon.

Facebook lucrează la două proiecte desprinse din filmele SF: tastarea cu gândul și auzul prin piele CITEȘTE ȘI Facebook lucrează la două proiecte desprinse din filmele SF: tastarea cu gândul și auzul prin piele

În rest, din ce se știe până acum, To-Do va oferi un set standard de facilități pentru acest tip de aplicație, precum crearea de remindere, liste și sincronizare între platformele diferite pe care va funcționa.

Noua aplicație va fi integrată cu Microsoft Office, iar primul program din suită cu care va funcționa va fi Outlook. De asemenea, transferul de date realizat pentru sincronizare va fi criptat.

Deocamdată, To-Do se află în plină construcție, urmând a fi lansată în lunile următoare pe Android, iOS și Windows.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
aplicatii