Microsoft rezolvă problemele de performanță ale jocurilor din Windows 11

Microsoft rezolvă problemele de performanță ale jocurilor din Windows 11
scris 5 dec 2022

Un patch care promite să rezolve problemele cauzate gamerilor de cel mai recent update major de Windows 11 este acum livrat de gigantul american.

După instalarea Windows 11 2022 Update, utilizatorii au remarcat că mai multe jocuri și chiar aplicații merg mai greu decât era normal.

Microsoft a confirmat problema și a recunoscut că aceasta apare din cauza faptului că, în cazul jocurilor și aplicațiilor afectate, sunt activate eronat funcțiile de reparare, ceea ce duce la scăderea performanțelor.

LastPass a fost spart, din nou, de hackeri CITEȘTE ȘI LastPass a fost spart, din nou, de hackeri

Mai mult, pentru a evita ca și mai mulți utilizatori să fie afectați, compania americană a blocat update-ul pentru o parte a utilizatorilor și a recomandat ca acesta să nu fie instalat până la rezolvarea problemei.

Deși nu a spus exact care sunt jocurile și aplicațiile afectate, Microsoft a creat un patch care este acum disponibil și care ar trebui să rezolve problemele de performanță de care s-au plâns utilizatorii.

Între timp, și Nvidia a lansat un update al propriilor drivere, pentru a rezolva o problemă din cauza căreia scădea rata de împrospătare a imaginii în unele jocuri accesate pe Windows 11 după instalarea update-ului din 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
jocuri
windows 11