Microsoft rezolvă problemele de performanță ale jocurilor din Windows 11

Microsoft rezolvă problemele de performanță ale jocurilor din Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 dec 2022

Un patch care promite să rezolve problemele cauzate gamerilor de cel mai recent update major de Windows 11 este acum livrat de gigantul american.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După instalarea Windows 11 2022 Update, utilizatorii au remarcat că mai multe jocuri și chiar aplicații merg mai greu decât era normal.

Microsoft a confirmat problema și a recunoscut că aceasta apare din cauza faptului că, în cazul jocurilor și aplicațiilor afectate, sunt activate eronat funcțiile de reparare, ceea ce duce la scăderea performanțelor.

LastPass a fost spart, din nou, de hackeri CITEȘTE ȘI LastPass a fost spart, din nou, de hackeri

Mai mult, pentru a evita ca și mai mulți utilizatori să fie afectați, compania americană a blocat update-ul pentru o parte a utilizatorilor și a recomandat ca acesta să nu fie instalat până la rezolvarea problemei.

Deși nu a spus exact care sunt jocurile și aplicațiile afectate, Microsoft a creat un patch care este acum disponibil și care ar trebui să rezolve problemele de performanță de care s-au plâns utilizatorii.

Între timp, și Nvidia a lansat un update al propriilor drivere, pentru a rezolva o problemă din cauza căreia scădea rata de împrospătare a imaginii în unele jocuri accesate pe Windows 11 după instalarea update-ului din 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
jocuri
windows 11