Microsoft Teams, disponibil în România

Microsoft Teams, disponibil în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2017

Microsoft lansează la nivel global aplicația Teams, o soluție de colaborarea în cadrul echipelor de lucru integrată în suita Office 365.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Teams, competitorul pentru Slack al celor de la Microsoft, este acum disponibil la nivel global, în 181 de țări, printre care și România. Instrumentul de colaborare poate fi folosit de către toate firmele care folosesc serviciul Office 365.

Lansat inițial într-un număr restrâns de țări în noiembrie anul trecut, Microsoft Teams este un instrument care facilitează colaborarea și comunicarea pe proiecte specifice pentru angajații companiilor.

Un cercetător Microsoft avertizează cu privire la pericolele pe care le poate prezenta inteligența artificială în contextul politic actual CITEȘTE ȘI Un cercetător Microsoft avertizează cu privire la pericolele pe care le poate prezenta inteligența artificială în contextul politic actual

Datorită soluțiilor de tip office ale Microsoft folosite de foarte multe companii, prin integrarea cu Office 365, noua soluție a companiei beneficiază de un important atu în fața concurenței reprezentate în principal de Slack.

Din momentul lansării inițiale, conform Microsoft, Teams a fost îmbunătățit cu peste 100 de funcții noi, printre care: un management îmbunătățit al întâlnirilor, funcții suplimentare de planificare, apeluri audio pe mobil, cu posibilitatea de conversații video pe Android și, în curând, pe iOS și Windows Phone, integrare cu serviciile de email și capacități îmbunătățite de securitate și conformitate.

Microsoft susține că în cele patru luni de disponibilitate limitată, Team a fost testat deja peste 50.000 de organizații. Compania nu dorește ca Teams să fie perceput ca o soluție disponibilă doar pentru Office 365, ci plănuiește să integreze și alte servicii pe viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
teams
office 365