Microsoft va prezenta două noi dispozitive Surface

Microsoft va prezenta două noi dispozitive Surface
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2024

Microsoft a anunțat că va organiza un eveniment de prezentare a unor noi dispozitive din seria Surface pe 21 martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania americană este așteptată să vină la acest eveniment cu tableta Surface Pro 10 și Surface Laptop 6.

Cele două dispozitive vor aduce mici upgrade-uri tehnice și vor fi vândute atât cu procesoare Intel Core Ultra, cât și (ulterior) cu Snapdragon X Elite.

Comisia Europeană - decizie valabilă de astăzi pentru Apple, Alphabet, Meta, Amazon, Microsoft și ByteDance CITEȘTE ȘI Comisia Europeană - decizie valabilă de astăzi pentru Apple, Alphabet, Meta, Amazon, Microsoft și ByteDance

Surface Pro 10 va face, cel mai probabil, trecerea la un ecran OLED, în vreme ce Surface Laptop 6 este așteptat să vină cu un design ușor schimbat, datorită unor rame subțiate în jurul ecranului.

La fel ca majoritatea lansărilor făcute de Microsoft în ultimul an, un accent deosebit va fi pus și aici pe inteligența artificială.

Conform unor surse, cele două vor beneficia de un asistent de inteligență artificială avansat, numit AI Explorer. Printre altele, acest asistent ar urma să catalogheze tot ceea ce este stocat pe PC, pentru ca utilizatorul să caute informații folosind limbajul natural.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface
inteligență artificială