Ministerul Apărării Naționale cumpără echipamente IT&C de 22,76 milioane lei de la Dendrio Solutions, companie deținută de Bittnet Systems

Ministerul Apărării Naționale cumpără echipamente IT&C de 22,76 milioane lei de la Dendrio Solutions, companie deținută de Bittnet Systems
scris 20 ian 2021

Ministerul Apărării Naționale a încheiat un contract în valoare de 22,76 milioane lei, fără TVA, cu Dendrio Solutions, companie deținută integral de Bittnet Systems, pentru furnizarea de echipamente IT&C.

”Bittnet Systems informează investitorii despre semnarea unui contract semnificativ de către Dendrio Solutions SRL, companie deținută 100% de Bittnet Systems”, arată un anunț al companiei.

Tranzacție - Life Is Hard pregătește preluarea Innobyte CITEȘTE ȘI Tranzacție - Life Is Hard pregătește preluarea Innobyte

Este vorba de un acord cadru fără obligativitatea clientului de a atinge valoarea totală, scrie News.ro.

Contractul are o durată de trei ani de la data semnării, până la 19 ianuarie 2024.

Bittnet a fost fondată în 2007 la București, de către frații Mihai și Cristian Logofătu, ca o companie de training și soluții IT în România și în străinătate.

Astăzi, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, Elian Solutions și Equatorial Gaming. Bittnet Training este liderul pieței de training IT din România. Equatorial este o companie de învățare bazată pe jocuri specializată în programe de instruire transformatoare și consultanță la nivel individual, de echipă și organizațional în România și în străinătate.

Dendrio se prezintă ca fiind singurul integrator multi-cloud din România, consolidându-și poziția de companie certificată de cei mai importanți furnizori de IT din lume și concentrându-se pe securitatea cloud și securitatea cibernetică. Elian Solutions este specializată în furnizarea de servicii de implementare ERP (Microsoft Dynamics NAV Enterprise Resource Planning).

Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul apărării naționale
dendrio solutions
bittnet systems