Motorola one, disponibil oficial în România

Motorola one, disponibil oficial în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 nov 2018

Motorola anunță disponibilitatea pe plan local a smartphone-ului Motorola one, cel care va putea fi găsit exclusiv la doar două magazine din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motorola one este un smartphone din clasa de mijloc care a adoptat designul bazat pe breton dar nu renunță la o ramă destul de groasă sub ecran, ramă care nu găzduiește nimic altceva decât logo-ul companiei.

Noul smartphone al brandului Motorola are la bază un procesor Snapdragon 925, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de cel mult 256 GB.

Partea foto este susținută de două camere cu aperturi diferite. Camera principală are 13 MP, f2.0 și un senzor de 1.12 um, iar cea secundară dispune de 2 MP, f2.4 și este folosită pentru crearea efectului de profunzime de la portrete.

FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale CITEȘTE ȘI FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale

Motorola one dispune de o baterie de 3.000 mAh, oferă suport NFC, iar din palmares nu lipsește ieșirea audio de 3,5 mm. Ecranul IPS are 5,9 inch și o rezoluție de 720 x 1520 pixeli.

Dispozitivul este livrat cu Android 8.1 însă cei de la Motorola promit că va fi unul din primele telefoane care vor fi actualizate la Android 9 Pie.

Motorola one este acum disponibil în România exclusiv la Altex și Media Galaxy, prețul acestuia fiind de 1.300 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
android