Mulți clienți au returnat casca Vision Pro

Mulți clienți au returnat casca Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 feb 2024

Cel puțin o parte dintre cei care au cumpărat casca Vision Pro în primele zile susțin acum că au returnat-o, arătând cu degetul spre mai multe neajunsuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Platformele de socializare au fost populate în ultimele zile cu mesajele unora dintre cei care au achiziționat prima cască Apple de VR.

Aceștia susțin au returnat-o și enumeră motivele pentru care au făcut acest lucru.

Apple cumpără domeniul iwork.ai CITEȘTE ȘI Apple cumpără domeniul iwork.ai

În fruntea listei stă, cum era de așteptat, prețul. Casca Vision Pro costă 3.500 de dolari, un preț foarte mare în comparație cu alte produse de pe piață.

Aceștia se mai plâng, printre altele, de greutatea căștii, ceea ce o face să nu fie confortabilă la purtat, de faptul că se simt izolați când o poartă și nu prea exista scenarii convingătoare de utilizare.

Returnările au fost favorizate de politica suprinzător de generoasă a companiei americane, care oferit pentru asta o perioadă de 14 zile și a acceptat înapoi toate căștile care nu au fost deteriorate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vr
casca
vision pro