Nokia 2720 este cel mai nou telefon renăscut cu funcții moderne

Nokia 2720 este cel mai nou telefon renăscut cu funcții moderne
scris 6 sep 2019

HMD, compania care deține brandul Nokia, a prezentat la IFA 2019 o interpretare modernă a clasicului telefon cu clapetă Nokia 2720.

Ca și celelalte modele clasice relansate de HMD, Nokia 2720 păstrează designul original, aducând unele mici modificări și îmbunătățiri software.

Nokia 2720 păstrează formatul cu clapetă, însă primește un ecran mai mare decât cel al modelului original, care măsoară 2,8 inch. În afară de acesta, mai există un ecran extern, de 1,3 inch, care afișează notificări când clapeta este închisă.

Noul model mai are în plus față de original suportul dual-SIM, conexiunea LTE și Wi-Fi. Aceasta din urmă permite inclusiv crearea unui hotspot, pentru a oferi internet și altor dispozitive.

Samsung lansează o versiune a smartphone-ului Galaxy Note 10 cu suport blockchain CITEȘTE ȘI Samsung lansează o versiune a smartphone-ului Galaxy Note 10 cu suport blockchain

Impresionantă este și autonomia promisă de producător: 27 de zile de standby, mult peste ce sunt capabile smartphone-urile moderne.

Având KaiOS la bază, Nokia 2720 nu este un smartphone, însă are câteva din aplicațiile importante ale momentului, printre care se numără Google, Google Maps, WhatsApp, YouTube și Facebook.

Acestora li se adaugă integrarea Google Assistant, care permite utilizatorului să scrie mesaje folosind dictarea.

Nokia 2720 va fi disponibil spre finele acestei luni pe negru și gri, urmând să coste 89 de euro.

După Nokia 3310 și Nokia 8110, Nokia 2720 este cel de-al treilea telefon clasic pe care HMD l-a relansat în speranța că nostalgia este un criteriu decisiv de achiziție.

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia
telefon
clapeta