Nokia acuză Reddit că-i încalcă brevetele

Nokia acuză Reddit că-i încalcă brevetele
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2024

Reddit anunță că a primit o înștiințare de la Nokia, care consideră că platforma de socializare încalcă unele dintre brevetele pe care le deține.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Platforma de socializare, care se pregătește de listarea la bursă, spune că a primit luni o scrisoare de la Nokia în acest sens și că acum evaluează acuzațiile.

Momentul în care apar acuzațiile Nokia este unul cel puțin interesant, cu puțin timp înainte ca Reddit să devină o companie publică.

Listarea Reddit - suprasubscrisă de 4-5 ori CITEȘTE ȘI Listarea Reddit - suprasubscrisă de 4-5 ori

De altfel, reprezentanții Reddit nu s-au arătat surprinși de acuzațiile Nokia: „Pe măsură ce devenim din ce în ce mai vizibili, posibilitatea de a primi plângeri de proprietate intelectuală împotriva noastră crește”.

Reddit vizează o evaluare de 6,5 miliarde de dolari prin listarea la bursă, iar șansele că atingă acest nivel sunt mari, ținând cont că listarea Reddit este suprasubscrisă de 4-5 ori.

Nokia, de cealaltă parte, nu este străină de jocurile legate de brevete. Acesta s-a aflat în astfel conflicte cu companii precum Vivo și Daimler.

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia
reddit
brevete