Nothing a lansat Phone (2)

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2023

După mai multe luni de informații date pe surse, Nothing și-a prezentat al doilea smartphone din palmares, numit, simplu, Phone (2).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Față de predecesor, Phone (2) are acum 11 noi segmente de LED-uri, care duce la 33 numărul total al luminilor care pot fi aprinse la suprafața dispozitivului.

Setul de LED-uri oferă acum noi funcționalități pentru notificări, reglarea volumului și setarea alarmelor. Spre exemplu, unele LED-uri pot fi configurate să stea aprinse până când o anumită notificare este văzută de utilizator.

Huawei plănuiește o revenire în industria smartphone-urilor 5G până la sfârșitul anului CITEȘTE ȘI Huawei plănuiește o revenire în industria smartphone-urilor 5G până la sfârșitul anului

Cu aceeași ocazie, Nothing deschide accesul la API-ul pentru LED-uri, astfel că dezvoltatorii, dacă doresc, pot implementa funcționalități dedicate acestora în propriile aplicații.

Altfel, Nothing Phone (2) oferă un ecran FHD+ OLED de 6,7 inch, cu rată de împrospătare variabilă, de la 1Hz la 120Hz. În centrul părții de sus a ecranului își face loc camera foto frontală de 32MP.

Sistemul foto de pe spate este compus din două camere. Alături de camera principală, de 50PM cu stabilizare optică, există o cameră ultrawide tot de 50MP.

La interior își fac loc, alături de chipset-ul Snapdragon 8 + Gen 1, 8GB sau 12GB de memorie RAM, între 128GB și 512GB stocare și o baterie de 4.700mAH care se încarcă pe fir cu 45W și wireless cu 15W.

Din 17 iulie, Nothing Phone (2) va intra pe piață cu prețuri care vor începe de la 680 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
nothing
phone (2)
smartphone
led
android