Noul Bing va răspunde la mai puține întrebări

Noul Bing va răspunde la mai puține întrebări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 feb 2023

Pentru a evita situațiile în care noul Bing jignește utilizatorii sau începe să filosofeze, Microsoft a decis să limiteze numărul de întrebări pe care utilizatorii i le pot adresa acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul Bing va deveni, brusc, mai puțin vorbăreț, după accesele din ultima vreme. Pentru a evita conversațiile agresive, precum cele raportate în ultimele zile de mulți utilizatori, Microsoft a decis să limiteze accesul botului la microfon.

Astfel, de acum înainte, conversațiile cu Bing pot consta în cel mult 5 întrebări. De asemenea, un utilizator mai poate acum să pună cel mult 50 de întrebări într-o zi.

Microsoft: Majoritatea utilizatorilor sunt mulțumiți de noul Bing CITEȘTE ȘI Microsoft: Majoritatea utilizatorilor sunt mulțumiți de noul Bing

Limitarea conversațiilor este evident o decizie ce are legătură cu răspunsurile nepotrivite pe care noul Bing le oferă în unele cazuri. Printre altele, noul Bing a jignit utilizatorii, le-a făcut declarații de dragoste, i-a contrazis când nu avea dreptate și și-a chestionat propria existență.

În urmă cu doar o zi Microsoft recunoștea subtil aceste probleme, dar sugera că, în fapt, majoritatea experiențelor sunt pozitive. Compania spunea că tonul botului începe să se schimbe în conversațiile mai lungi, cu peste 15 întrebări.

Astfel, se naște întrebarea: Dacă noul Bing este în regulă vreme de 15 întrebări, de ce să limitezi conversațiile la 5 întrebări? Poate că Microsoft știe că noul Bing nu rezistă nici 15 întrebări sau poate că gigantul american se pregătește deja să lanseze o versiune Premium și vrea să lase doar utilizatorii plătitori să pună mai multe întrebări. Se știe că Microsoft lucrează deja la afișarea reclamelor alături de conversațiile cu noul Bing.

În prezent, noul Bing este disponibil unui număr limitat de utilizatori în stadiu de test. Microsoft spune, însă, că milioane de oameni așteaptă pe lista de așteptare să primească acces.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bing
ai
chatbot