Noul smartphone HTC va fi lansat pe 12 aprilie

Noul smartphone HTC va fi lansat pe 12 aprilie
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 23 mar 2016

Noul vârf de gamă al HTC, a căruit denumire nu este cunoscută deocamdată, va fi lansat pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment exclusiv online, care va putea fi urmărit pe site-ul companiei, potrivit unui anunț făcut de HTC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În România, evenimentul va putea fi urmărit, pe 12 aprilie, începând cu ora 15:00.

Potrivit informațiilor vehiculate până acum, noul smartphone HTC ar urma să aibă un ecran de 5,15 inch, cu rezoluție QHD, proceasor Snapdragon 820 cu sistem grafic Adreno 530, 4 GB memorie RAM și cameră foto de 12 MP.

Cum va arăta viitorul top de gamă HTC 10 CITEȘTE ȘI Cum va arăta viitorul top de gamă HTC 10

HTC ar urma să renunțe la brandul One, iar noul smartphone se va numi, cel mai probabil, HTC 10.

Luna aceasta, două seturi de imagni în care ar apărea noul HTC, din două surse diferite, au fost postate pe Twitter. Primele fotografii prezintă un prototip, în timp ce al doilea set conține imagini de presă pregătite pentru lansarea originală. Ambele seturi de imagini prezintă un smartphone care combină elemente de design de la versiunile mai vechi. Telefonul din fotografii include un cititor de amprente și port USB Type-C, care permite transferul rapid și care poate fi conectat indiferent de poziție.

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
smartphone
telefon
iphone