După WhatsApp, nici Facebook nu mai oferă suport pentru BlackBerry

După WhatsApp, nici Facebook nu mai oferă suport pentru BlackBerry
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 mar 2016

Facebook nu va mai oferi suport tehnic pentru sistemul de operare BlackBerry, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor fi nevoiți să acceseze rețeaua socială folosind pagina web, aplicația urmând să devină, până la finele anului, nefuncțională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Informația, publicată pe blogul companiei de Lou Gazzola, director de marketing și responsabil de relațiile cu dezvoltatorii de aplicații la BlackBerry, este prezentată după ce, luna trecută, WhatsApp (deținută tot de Facebook) a anunțat că nu va mai oferi suport pentru nicio versiune a sistemului de operare BlackBerry.

"Suntem extrem de dezamăgiți de decizia lor, deoarece știm că mulți utilizatori iubesc aceste aplicații. Ne-am lupta să facem WhatsApp și Facebook să se răzgândească, dar, la acest moment, decizia lor rămâne valabilă. În pofida acestei situații, încercăm să ne asigurăm că utilizatorii noștri au cea mai bună experiență în condițiile actuale și căutăm în continuare soluții alternative", a scris Gazzola.

Andrew Grove, CEO al Intel în perioada de maximă glorie a companiei și model pentru Jobs și Gates, a decedat CITEȘTE ȘI Andrew Grove, CEO al Intel în perioada de maximă glorie a companiei și model pentru Jobs și Gates, a decedat

Cei de la Facebook se bazează pe faptul că platformele Google, Apple și Microsoft reprezintă 99,5% din piață.

Primul telefon BlackBerry cu Android, Priv, a fost lansat anul trecut. CEO-ul companiei, Jonh Chen, a declarat că BlackBerry nu va renunța deocamdată la propriul sistem de operare în favoarea Android. Totuși, deși BlackBerry va lansa noi actualizări pentru sistemul său de operare, cel mai probabil modelele viitoare vor fi bazate pe Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp
blackberry
android
aplicatie
suport