Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat preluarea Postmaster și Total Post

Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat preluarea Postmaster și Total Post
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2017

Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat miercuri, 19 aprilie, tranzacția prin care a preluat firmele de trimiteri poștale Postmaster, fostă filială a Grupului Österreichische Post, Total Post Mail Services și Total Post Services, filiale ale Zoto Investments, a anunțat luni compania de avocatură PeliFilip care l-a asistat pe antreprenorul român în această achiziție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Am văzut în fuzionarea celor două firme atât șansa de a reduce importante costuri redundante, cât și un serviciu mai bun pentru clienții noștri, prin creșterea frecvențelor de livrări poștale. Nu în ultimul rând, profit pentru acționari”, a declarat Octavian Radu.

Potrivit partenerului PeliFilip, Ioan Dumitrașcu, deși contractul a fost semnat în toamna anului 2016, discuțiile cu Poșta Austriacă au început încă din prima parte a anului trecut, scrie News.ro.

“Credem că această tranzacție va avea un impact pozitiv asupra pieței de servicii poștale, în special prin creșterea competitivității segmentului de trimiteri poștale adresate, și suntem în continuare alături de Octavian Radu în dezvoltarea noii afaceri”, a declarat Dumitrașcu.

În noiembrie 2016, Consiliul Concurenței a anunțat că intenționează să analizeze achiziția Postmaster de către familia Radu.

Octavian-Claudiu Radu și Anca-Otilia Radu conduc un grup de companii (Grupul Radu) activ în domeniul poștal/ curierat, în care prestează activități de transport marfă paletizată, activități de transport marfă și casă de expediții, curierat intern și internațional, precum și servicii depozitare și manipulare.

EXCLUSIV Administratorul judiciar propune intrarea în faliment a Asesoft Technologies, firmă controlată indirect de Sebastian Ghiță CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Administratorul judiciar propune intrarea în faliment a Asesoft Technologies, firmă controlată indirect de Sebastian Ghiță

Postmaster este prezentă în România cu servicii poștale standard de trimitere de corespondență internă (scrisori), servicii poștale de trimitere de publicitate adresată, dar și cu servicii de trimiteri expres, precum și cu servicii de publicitate neadresată.

Zoto Investments este o societate de tip holding, care deține mai multe companii în România, dintre care active sunt doar Total Post Mail Services și Real Print Solutions. Acestea desfășoară activități în domeniul serviciilor poștale, cu precădere pe piața serviciului poștal standard de trimitere de corespondență internă.

viewscnt
Afla mai multe despre
octavian radu
total post
postmaster