OnePlus lansează smartphone-ul 6T, unul din primele modele cu senzor de amprente integrat în ecran

OnePlus lansează smartphone-ul 6T, unul din primele modele cu senzor de amprente integrat în ecran
scris 30 oct 2018

Prin lansarea noului 6T, chinezii de la OnePlus au reușit să iasă pe piață cu un smartphone care integrează în ecran senzorul de amprente înaintea unor companii care au în spate resurse mult mai mari, precum Apple, Samsung sau Huawei.

Nu doar că a câștigat cursa senzorilor de amprente integrați în ecran, dar compania chineză a mai reușit să realizeze o performanță tehnică înaintea multora dintre marii producători de smartphone-uri: a îngustat crestătura ecranului astfel încât aceasta mai acoperă doar camera foto frontală, conferind un aspect mult atrăgător comparativ cu ecranele care au o crestătură mare, precum Pixel 3 al celor de la Google.

OnePlus 6T are un ecran de 6,4 inch înconjurat de rame foarte înguste și este primul telefon al companiei chinezești care renunță la ieșirea audio de 3,5 mm. În spatele ecranului se ascunde o baterie de 3.700 mAh.

IBM achiziționează Red Hat cu 34 miliarde dolari, cea mai mare afacere a gigantului american și cea de-a treia din istoria tehnologiei din SUA CITEȘTE ȘI IBM achiziționează Red Hat cu 34 miliarde dolari, cea mai mare afacere a gigantului american și cea de-a treia din istoria tehnologiei din SUA

Sistemul foto de pe spatele telefonului este compus din două camere. Camera principală are 16 MP, o apertură f1,7 și stabilizare optică, iar cea de-a doua, de 20 MP cu aceeași apertură, are rolul de a realiza un zoom optic 2X.

Bazat pe platforma Snapdragon 845, noul smartphone al celor de la OnePlus va fi disponibil în trei versiuni:

  • 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare - 550 de dolari;
  • 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare - 580 de dolari;
  • 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare - 630 de dolari.

OnePlus 6T va disponibil pentru comenzi pe site-ul oficial începând cu data de 6 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
android