OnePlus lansează smartphone-ul Nord 2 5G, un mid-range cu preț atractiv

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iul 2021

După ce a părut interesat mai mult de segmentul flagship-urilor, unde marja de profit este mai mare, OnePlus revine la gama care a făcut-o populară și anunță modelul OnePlus Nord 2 5G, care pare să ofere un raport corect preț - performanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

OnePlus Nord 2 5G păstrează designul modelelor anterioare, cu un ecran AMOLED Full HD cu 90Hz rată de refresh, care acoperă în mare proporție partea frontală a telefonului și găzduiește într-o parte camera de selfie.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Sistemul foto este compus din două camere, de 50MP și 8MP ultra-wide, secondate de un senzor monocrom de 2MP. Camera frontală are 32MP.

În spatele ecranului de 6,43 inch se ascunde un chipset MediaTek Dimensity 1200-AI pe 6nm, care promite performanțe mai mari cu 65% față de modelul anterior al seriei Nord.

Bateria are o capacitate de 4.500mAh și va putea fi încărcată cu 65W. Conform producătorului, telefonul se va încărca complet în mai puțin de 35 de minute.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Vor exista două versiuni - 8GB RAM / 128GB stocare și 12GB RAM / 256GB stocare, ce vor costa 2.000 de lei, respectiv 2.500 de lei și vor fi disponibile în magazine din 28 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
nord 2
5g
mid-range